Pogoji uporabe

KONTAKT

MERCIS d.o.o.
Puchova ulica 3
SI-1235 Radomlje

Tel. +386 1 4700 700
Fax +386 1 4700 720
[email protected]
www.mercis.si

Omejitev odgovornosti

To spletno mesto je skupaj z navedenimi določili zasnovano za zagotavljanje informacij o intelektualni lastnini podjetja MERCIS, ki ureja njegove storitve. Strani ne vsebujejo ničesar, kar bi bilo mogoče razumeti kot pravni ali drug nasvet, ter ne upošteva individualnih okoliščin in morda ne odraža najnovejših sprememb zakonodaje. Za nasvete glede določenih okoliščin se obrnite na naše specializirane svetovalce.

© Copyright 2015 MERCIS d.o.o. Vse pravice pridržane.
MERCIS je registrirana blagovna znamka podjetja MERCIS d.o.o.

Varstvo zasebnosti

Podjetje MERCIS d.o.o. (v nadaljnjem besedilu: MERCIS) se zavezuje k varstvu vaše zasebnosti. Za dostop do večine informacij na tem spletnem mestu (www.mercis.si) ni treba posredovati osebnih podatkov. Zaposlenim pri podjetju MERCIS je omogočen dostop do zaščitenih informacij in vsebin prek sistema varnega preverjanja poverilnic. Varstvo zasebnosti velja za to spletno mesto in ne za druga spletna mesta, izdelke in storitve podjetja MERCIS.

Podjetje MERCIS zagotavlja, da bo vse informacije, zbrane prek tega spletnega mesta, uporabljala samo interno in tretjim osebam ne bo omogočala dostopa do njih ali jih drugače zlorabljala.

Uporaba piškotkov

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih nekatera spletna mesta shranjujejo v vaš računalnik. Gre za načine shranjevanja podatkov, da vas lahko spletna mesta prepoznajo ob naslednjem obisku (za funkcije, kot so »zapomni se me« pri prijavah, ali prikaz strani po meri).

Spletno mesto www.mercis.si uporablja naslednje piškotke.

PHPSESSID Ta piškotek nastavi programski jezik PHP. Piškotek vsebuje identifikator seje in poteče s potekom seje (ko zaprete brskalnik). Potreben je za ustrezno delovanje strani. Ne vsebuje osebnih podatkov.
_ga
_gat
To so piškotki storitve Google Analytics za beleženje statistike obiskov spletne strani (podrobnosti). Nekateri potečejo s sejo, drugi se shranijo za dlje časa. Ti piškotki niso potrebni za ustrezno delovanje.
complianceCookie Če želite skriti obvestilo o piškotkih, se vaša izbira shrani v ta piškotek.

Če imate kakršna koli vprašanja ali težave, pišite na [email protected].

Pojavno okno za omogočanje/onemogočanje piškotkov

Pojavno obvestilo vas ob prvem obisku seznani z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Piškotke lahko potrdite, čeprav so privzeto omogočeni. Če ne izberete ničesar, so piškotki omogočeni.

Nastavitve piškotkov v brskalniku

Brskalniki so privzeto nastavljeni tako, da dovoljujejo piškotke. Če želite piškotke izbrisati ali spremeniti nastavitve upravljanja piškotkov v brskalniku, sledite navodilom za svoj brskalnik.