Dotik udobja

Tkanine za oblazinjenje pohištva

Pod svobodnim soncem

Vodoodporne tkanine

First

Ognjevarne tkanine

MERCIS tkanine

Tkanine

Pri podjetju MERCIS vam ponujamo široko paleto tkanin za oblazinjenje. Od preprostih in enobarvnih do potiskanih ter dekorativnih, plišastih in kosmatenih.
MERCIS usnje

Usnje

Najpogostejši material, ki se uporablja za oblazinjenje, je naravno usnje, dodelano z barvanjem in strukturnimi učinki. Umetno usnje je zelo primerno za oblazinjeno pohištvo v občutljivih okoljih (bolnišnice, javni prostori).
MERCIS zavese

Zavese

Zavese se lahko uporabljajo za zastiranje svetlobe, dekoracijo prostora ali zagotavljanje zasebnosti. Ne glede na namen uporabe je kakovost pomembna in z našimi zavesami želimo ugoditi še tako zahtevnim željam.
MERCIS storitve po naročilu

Storitve po naročilu

Ponujamo celostno izbiro izdelkov za najrazličnejše storitve po naročilu. Ponudba naših izdelkov vključuje tkanine za oblazinjenje, naravno usnje, umetno usnje, zavese in namizne prte.

Aurora

Tkanine iz kolekcije Aurora je enostavno vzdrževati. Posebna zaščita QUICK CLEAN omogoča preprosto in hitro čiščenje večine vsakodnevnih madežev.

Nova kolekcija

Preverite naše najnovejše inspiracije

Oglejte si najnovejše kolekcije tkanin, ki so predstavljene v harmoničnih, dinamičnih in včasih ekstravagantnih kombinacijah.

 

Barva leta 2023

Viva Magenta je barva, ki po besedah izvršne direktorice inštituta za barve Pantone, Leatrice Eiseman, „izraža živahnost in moč“. To je barva, ki bo všeč vsem tistim z veseljem do življenja, uporniškim duhom, drznostjo in duhovitostjo.

Možna kombinacija: drzna Viva Magenta in skromna White Sand.

Viva Magenta – barva leta 2023
Za več informacij pokličite našo najbližjo poslovalnico.