Dotik udobja

Tkanine za oblazinjenje pohištva

Pod svobodnim soncem

Vodoodporne tkanine

First

Ognjevarne tkanine

MERCIS tkanine

Tkanine

Pri podjetju MERCIS vam ponujamo široko paleto tkanin za oblazinjenje. Od preprostih in enobarvnih do potiskanih ter dekorativnih, plišastih in kosmatenih.
MERCIS usnje

Usnje

Najpogostejši material, ki se uporablja za oblazinjenje, je naravno usnje, dodelano z barvanjem in strukturnimi učinki. Umetno usnje je zelo primerno za oblazinjeno pohištvo v občutljivih okoljih (bolnišnice, javni prostori).
MERCIS zavese

Zavese

Zavese se lahko uporabljajo za zastiranje svetlobe, dekoracijo prostora ali zagotavljanje zasebnosti. Ne glede na namen uporabe je kakovost pomembna in z našimi zavesami želimo ugoditi še tako zahtevnim željam.
MERCIS storitve po naročilu

Storitve po naročilu

Ponujamo celostno izbiro izdelkov za najrazličnejše storitve po naročilu. Ponudba naših izdelkov vključuje tkanine za oblazinjenje, naravno usnje, umetno usnje, zavese in namizne prte.

Aurora

Tkanine iz kolekcije Aurora je enostavno vzdrževati. Posebna zaščita QUICK CLEAN omogoča preprosto in hitro čiščenje večine vsakodnevnih madežev.

Nova kolekcija

Preverite naše najnovejše inspiracije

Oglejte si najnovejše kolekcije tkanin, ki so predstavljene v harmoničnih, dinamičnih in včasih ekstravagantnih kombinacijah.

Barvi leta 2021

Dve samostojni barvi stopita skupaj in podpirata ena drugo. Nevtralni in resni ter hkrati optimistično topli. Gre za barvno zgodbo, ki zajema globlje občutke premišljenosti z obljubo nečesa sončnega in prijaznega.

PANTONE barva leta 2021
Za več informacij pokličite našo najbližjo poslovalnico.