Tkanine

Naše kolekcije sestavljajo kakovostne, brezčasne in trendovske tkanine za tapeciranje pohištva in dekoracijo interierja. Na voljo je raznovrstno tapetniško in dekorativno blago, ki se uporabljajo za opremo zasebnih in javnih prostorov. Glede na namen uporabe so na voljo tkanine za tapeciranje (enobarvne tkanine, kosmatene tkanine, mikrotkanine, pliši, potiskane tkanine, prešite tkanine, žakardi, šenilje itd.), blago za zunanjo uporabo (Outdoor) in negorljive tkanine za opremo javnih objektov (FR – Fire Retardant). Vse artikle odlikuje prijeten otip in izgled, široka barvna izbira ter visoka kvaliteta, dokazana s certifikati in v mednarodno priznanih strokovnih laboratorijih. Neprestano sledimo tudi globalnih trendom in povpraševanju, zato smo del redne ponudbe razširili s tapetniškimi artikli iz 100 % naravnih materialov in recikliranih surovin (RE-fab).

Pogoste obdelave tkanin, ki jih najdete pri nas, zajemajo vodoodbojne tkanine (WR – Water Repellent), tkanine, ki so vodoneprepustne (Waterproof) ali dodatno zaščitene, ki omogočajo enostavno odstranjevanje madežev samo z vodo (QC – Quick Clean). Take obdelave imajo visoko funkcionalno vrednost in zagotavljajo daljšo življenjsko dobo blaga. Novost je tudi vodotesna membrana (M-protect), ki izpolnjuje zahteve po nepremočljivem materialu za razne javne objekte in praktično uporabo.

Napredno iskanje Prikaz 1 - 40 od 350 izdelkov
Kategorije
Dizajn in slog
Namen uporabe
Obdelava tkanine
Uredi izdelke po
Izbor po barvi
Opomba: Zaradi razlik v računalniških zaslonih ne moremo zagotoviti, da prikazane barve popolnoma ustrezajo barvam naših izdelkov. Pred nakupom vam priporočamo, da pri vašem lokalnem dobavitelju naročite vzorec.