Bogata ponudba tapetniških in dekorativnih tkanin ter usnja že več kot 25 let

Naša ponudba materialov je prilagojena različnim okusom, pri tem pa izbor izdelkov in cene vsakomur omogočajo, da najde želeno tkanino.

Podjetje Mercis d.o.o. deluje že od leta 1994. S spremljanjem modnih trendov in upoštevanjem zahtev svojih strank smo iz majhnega podjetja zrasli v enega največjih ponudnikov tkanin za notranje oblikovanje. Naš program zajema različne materiale za oblazinjenje, namizne prte za gostinstvo in dom, zavese, drogove za zavese itn. V naši bogati ponudbi izdelkov bo vsakdo našel ustrezen material za ureditev doma ne glede na to, ali bo ta trendovska ali povsem retro. Naša ponudba materialov je prilagojena različnim okusom, pri tem pa izbor izdelkov in cene vsakomur omogočajo, da najde želeno tkanino. Vsi izdelki iz rednih kolekcij so vedno na zalogi, zato strankam jamčimo hitro dobavo.
Poseben del naše ponudbe so ognjevarne tkanine za opremljanje hotelov, bolnišnic in domov za ostarele. Ponujamo ognjevarne tkanine za oblazinjenje in zavese. Številni znani hoteli so opremljeni z našimi tkaninami. Naši izdelki poleg tega krasijo veleposlaništva, obnovljene gradove, javne prostore in šole.

Danes v regiji zasedamo ugleden položaj. Poleg dobre prepoznavnosti v evropskem prostoru imamo stranke tudi drugod po svetu.

Vse tkanine so preizkušene v priznanem nemškem laboratoriju skladno z evropskimi standardi. Nadzor nad tkaninami, ki se izdelujejo na okolju prijazen način in iz neškodljivih materialov, obsega določitev vsebnosti škodljivih kemikalij in alergenov.

Da bi vam olajšali odločitev, kolekcije prikazujejo vse možne kombinacije enobarvnih in vzorčastih tkanin iz naravnih ali umetnih materialov. Vsak izdelek je na voljo v različnih barvah, zaradi česar lahko izbirate med več kot tisoč barvami in vzorci.